loader
TOYOTA YARIS / AURIS / COROLLA
11.12.2017. 14:32h
Otkrijte TOYOTA carstvo


Budite prvi koji će probati naše nove modele Toyote! Ova tri musketara će Vas impresionirati bogatim paketom opreme i automatski menjačem.


Po prvi put su se ukusi publike i stručnog žiriija poklopili, te je nova generacija Toyote Yaris proglašena je za automobil godine 2021. u Srbiji! Uživajte u njenom sofisticiranom izgledu, performansama, bogatoj opremi, niskoj potrošnji goriva i još mnogo čemu.


Raspoloženi ste za dinamičniji doživljaj vožnje? Novi Toyota Auris je tu da nižim položajem sedišta, kao i unapređenim električnim servo upravljačem omogući brže reakcije, a svojim ogibljenjem i veću stabilnost na putu.


Čak i ako ste samo na trenutak posumnjali u prefinjenost dizajna, unapređenu tehnologiju i dopunjene sigurnosne funkcije nove Toyota Corolla-e, svaki tračak sumnje će ispariti onog trenutka kada sednete u ovaj krajnje uzbudljiv automobil, sa inovativnim hibridnim pogonom.


Trenutak je sad, nemojte ga propustiti!


Opredelite se za jedan od naših TOYOTA automobila, koji će u potpunosti biti u skladu sa Vašim ambicijama i načinom života.


Rezervišite još danas po posebnim cenama ili se informišite o ceni i uslovima klikom na link https://www.yutim.rs/rezervisi.php, ili na broj +381 62 252500 (GSM, Viber, SMS, WhatsApp), ili jednostavno proćaskajte sa nama putem chat-a.

Cenovnik

1-2 dan 3-7 dana 8-15 dana 16-31 dana 31+ dana
47€ 29€ 24.5€ 20.5€ 18€

* Cene iskazane u cenovniku su bez poreza.

Novosti