TOYOTA YARIS / AURIS / COROLLA

Iskoristite priliku da budete među prvima koji će isprobati naše najnovije modele Toyote! Ova trojica neustrašivih junaka će Vas oduševiti svojim raskošnim paketom opreme i glatkim automatskim menjačem.

Prvi put u skorijoj istoriji, ukusi publike i stručnog žirija su se stopili u jedan sklad, rezultirajući proglašenjem nove generacije Toyote Yaris za automobil godine 2021. u Srbiji! Prepustite se uživanju u sofisticiranom izgledu, izuzetnim performansama, bogatoj opremi, ekonomičnoj potrošnji goriva i brojnim drugim karakteristikama.

Ukoliko pak žudite za dinamičnim vozačkim iskustvom – tu je nova Toyota Auris! Auto koji je spreman da Vam pruži nižu poziciju sedenja i unapređeni električni servo upravljač za brze reakcije, kao i poboljšano ogibljenje za veću stabilnost na putu.

Čak i ako ste trenutno pomalo sumnjičavi u prefinjenost dizajna, napredne tehnologije i nadogradnje sigurnosnih funkcija nove Toyota Corolla-e, svaka senka sumnje će se rasplinuti čim se smestite u ovaj izuzetno uzbudljiv automobil, koji se ponosi inovativnim hibridnim pogonom.

Sada je pravi čas da se prepustite uzbudljivoj vožnji ovim automobilom, ne propustite ga!

Odaberite jedan od naših TOYOTA automobila, koji će u potpunosti odgovarati Vašim ambicijama i načinu života.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.