Uslovi  /  Poslovnice  /  Kontakt

Aerodrom Niš

//

Poslovnica NIŠ

Aerodrom "Konstantin Veliki" - Niš

YU TIM RENT A CAR, vođen svojom poslovnom strategijom usmerenom ka pružanju izvanredne usluge, je pre nekoliko godina doneo odluku o proširenju svoje mreže poslovnica, počevši od Srbije pa sve do regiona. Kao deo te odluke, 2017. godine otvorena je poslovnica na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, koji je zbog svoje blizine sa beogradskim Aerodromom "Nikola Tesla" izuzetno važan.

Pored već postojećih poslovnica na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu i Aerodromu “Konstantin Veliki” u Nišu, planiramo otvaranje novih poslovnica u Kraljevu i Novom Sadu, a takođe imamo inicijativu za širenje na regionalnom nivou, uključujući aerodrome u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Bugarskoj, Albaniji i Grčkoj.

Prima Lux Apartmani

Kao dodatni kvalitet usluge našim klijentima, osim iznajmljivanja vozila, u Nišu nudimo Apartmanski smeštaj u PRIMA LUX apartmanima u centru grada.

Iskoristite ekskluzivnu ponudu i iznajmite automobil uz neverovatan popust do 50% na smeštaj u jenodm od naših apartmana.

Uživajte u udobnosti i povoljnim uslovima, spojite putovanje sa nezaboravnim boravkom.